Uncategorized

WORLD POKER TOUR® DAN WPTDEEPSTACKS™ UNTUK MENGADAKAN ACARA PADA 2021 DI THE VENETIAN RESORT LAS VEGAS

dari 5-9 Mac, 2021, di The Venetian® Resort Las Vegas. Acara ini menampilkan pembelian masuk $5,000 dan kumpulan hadiah terjamin $1.5 juta.

Acara itu menandakan kembalinya Jelajah Utama WPT ke arena langsung di Las Vegas buat kali pertama sejak 2019. WPT dan The Venetian Resort bekerjasama untuk acara WPT kedua di tempat bersejarah yang menyusuli WPT Musim XVII di Acara Venice pada Mac 2019.

Pemenang acara ini akan menerima mata ke arah perlumbaan Pemain Terbaik Tahunan Hublot WPT, nama mereka pada https://filmstory.org/ Piala Juara-Juara WPT Mike Sexton, dan tempat duduk $15,000 untuk Kejohanan Juara-Juara WPT penghujung musim, yang disampaikan oleh Baccarat Crystal.

Di samping itu, WPTDeepStacks ™ kembali ke Amerika Syarikat dengan dua acara yang dijadualkan di The Venetian pada 2021. WPTDeepStacks Venetian memulakan tahun baharu dengan pembelian $1,600 dari 29 Januari-1 Februari, sebagai sebahagian daripada Siri DeepStack Showdown, dengan Jaminan $500,000. Keseluruhan festival akan mempunyai jaminan lebih daripada $1 juta dan bermula pada 18 Januari. Acara WPTDeepStacks kedua di The Venetian akan berlangsung pada tarikh yang akan ditentukan.

WPTDeepStacks Venetian akan layak untuk perlumbaan Pemain Terbaik WPTDeepStacks Amerika Utara yang menampilkan jumlah hadiah $15,000, dan pemenang akan menerima pakej $3,000 ke arah Kejohanan WPTDeepStacks.

WPT komited terhadap keselamatan pemainnya dan sebagai tindak balas terhadap pandemik COVID-19. Selain itu, The Venetian Resort beroperasi di bawah Komitmen Bersih Venetian, menampilkan lebih daripada 800 inisiatif untuk meningkatkan keselamatan dan meminimumkan risiko untuk tetamu, pemain dan ahli pasukan. Di Bilik Poker Venetian, semua pemain mesti membersihkan tangan mereka sebelum duduk di meja. Protokol pembersihan juga disediakan untuk menangani sanitasi berterusan cip, pembahagi telus, kad poker, shuffler, dll. Negeri Nevada memerlukan topeng muka untuk dipakai di semua kawasan, termasuk Bilik Poker.

“Kami teruja untuk kembalinya Jelajah Poker Dunia ke The Venetian,” kata Tommy LaRosa, pengarah kejohanan untuk The Venetian Poker Room. “Kami berusaha untuk menyediakan pemain kami dengan seberapa banyak pilihan yang mungkin dan telah berusaha sepanjang tahun lepas untuk menyampaikan pengalaman poker hebat yang diharapkan oleh pemain kami, tetapi dengan cara yang Bersih dari Venetian.”

“World Poker Tour kembali ke acara WPT Main Tour secara langsung di Las Vegas di The https://imbuecellars.com/ Venetian dan menambah ahli lain ke WPT Champions Club,” tambah Angelica Hael, VP Pengurusan Jelajah Global untuk Jelajah Poker Dunia. “Semua pihak mengharapkan kehadiran yang kuat untuk menyokong tiga daripada jenama terbaik dalam poker di WPT, WPTDeepStacks, dan Venetian. Kami menantikan acara yang hebat dalam persekitaran permainan yang selamat berkat kerja keras daripada pasukan Venetian.”

Lebih banyak acara WPT Musim XVIII akan diumumkan kemudian. Untuk maklumat lanjut tentang World Poker Tour, lawati WPT.com.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:

WPT Media Hubungi
Matt Clark – Matthew.Clark@wpt.com

Mengenai World Poker Tour

Jelajah Poker Dunia (WPT) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah menyiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-18nya, yang disiarkan di Rangkaian Serantau Sukan FOX di Amerika Syarikat. Musim XVIII WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia https://bookbooknyc.com/ di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com. WPT Enterprises Inc. ialah anak syarikat Allied Esports Entertainment, Inc.

 

Perihal Allied Esports Entertainment

Allied Esports Entertainment (NASDAQ: AESE) ialah usaha hiburan esports global yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman langsung transformatif, kandungan berbilang platform dan perkhidmatan interaktif kepada penonton di seluruh dunia melalui gabungan strategik dua jenama hiburan yang berkuasa: Allied Esports dan World Poker Tour (WPT). Allied Esports Entertainment telah dicipta pada Ogos 2019 apabila Black Ridge Acquisition Corp. menyelesaikan gabungan perniagaannya dengan Allied Esports dan WPT Enterprises.

 

Kenyataan Pandangan Ke Hadapan
Kenyataan yang berpandangan ke hadapan adalah berdasarkan pendapat dan anggaran pengurusan Syarikat pada tarikh kenyataan tersebut dibuat, dan ia tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian, andaian dan faktor lain yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian menjadi berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan yang berpandangan ke hadapan tersebut. Risiko dan ketidakpastian ini termasuk, tetapi tidak terhad kepada, setiap hasil dan prestasi operasi Syarikat masing-masing, keadaan ekonomi am, trend industri, perundangan atau keperluan kawal selia yang mempengaruhi perniagaan di mana ia diceburi, pengurusan pertumbuhan, strategi dan rancangan perniagaannya, hasil daripada usaha pembiayaan masa hadapan dan pergantungannya kepada kakitangan utama, dan keupayaan untuk mengekalkan kakitangan utama. Pembaca diberi amaran supaya tidak terlalu bergantung kepada mana-mana kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang bercakap hanya pada tarikh dibuat. Kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini hanya dibuat pada tarikh ini, dan tiada Syarikat yang bertanggungjawab untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan yang berpandangan ke hadapan, sama ada hasil daripada maklumat baharu, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.

acaa