Rancangan Hari Lahir Kim Kardashian di Las Vegas Ditiup Angin Kencang
toto

Rancangan Hari Lahir Kim Kardashian di Las Vegas Ditiup Angin Kencang

Rancangan mewah Kim Kardashian untuk meraikan ulang tahunnya yang ke-42 di Las Vegas telah musnah akibat angin kencang. Tiupan angin sehingga 60 mph menghalang jet peribadi yang membawa jutawan itu, kakaknya Khloe, dan ibu mereka Kris Jenner daripada mendarat pada malam Sabtu. “Kylie Air” – dipinjamkan untuk majlis itu oleh kakak Kylie Jenner – mencuba dua pendaratan Data SGP yang kawalan trafik udara menasihatkan juruterbang untuk membatalkannya.

Hari lahir Kim Kardashian yang ke-42
Kim Kardashian menaiki “Kylie Air” untuk sambutan ulang tahun ke-42 di Las Vegas yang tidak sepatutnya diadakan. (Imej: Instagram/Kim Kardashian)
Selepas disambut oleh sepasang model yang berpakaian seperti gadis pertunjukan, Kim menaiki jet dan mengetahui butiran sambutan hari lahirnya, yang sehingga itu merupakan satu kejutan. Para penumpang akan menyertai rakan-rakan untuk makan malam di restoran Itali Carbone Aria, diikuti dengan menikmati kediaman “My Way” Usher di teater Dolby Live Park MGM.

“Vegas sayang!” Kim yang teruja dilaporkan memberitahu kamera ketika dia dirakam menaiki jet putih yang memakai coli bertatahkan berlian berkilauan dan seluar berkilat manakala dua gadis pertunjukan melambainya.

Malangnya, alam semesta mempunyai rancangan lain.

Bencana di 40,000 Kaki
“Pesawat itu tidak dapat mendarat kerana angin, jadi nampaknya pesta Carbone dan konsert @usher kami tidak berlaku dan kami akan pulang ke rumah,” Kardashian, yang berusia 42 tahun pada Jumaat lalu, menulis di akaun Instagramnya.

Ini adalah angin yang sama yang menyebabkan penganjur festival muzik “When We Were Young” membatalkan persembahan hari pertamanya.

Selepas mendarat kembali di LA, Kardashians yang patah hati dan rakan-rakan mereka menenangkan diri mereka dengan menyewa bas parti, menuju ke In-N-Out Burger, dan kemudian membuat improvisasi “pesta sederhana” di ruang pejabat Kim di Calabasas, menurut TMZ.

Semua drama tinggi itu disiarkan kepada peminat dalam masa nyata melalui akaun Instagram Kim, dan hampir pasti akan dipaparkan dalam episod rancangan realiti “The Kardashians” yang akan datang di Hulu.

Penyiaran Keluhan
Kylie Air dibeli oleh Kylie Jenner dengan harga $72.8 juta sejurus sebelum Togel SDY penutupan pandemik. Jet peribadi itu mempunyai bilik hiburan, suite utama dan ruang almari yang besar, menurut BuzzFeed. Pada bulan Julai, Kylie – yang bernilai bersih Forbes melaporkan pada $ 900 juta – mendapat kritikan internet utama kerana menyiarkan foto dirinya dan teman lelaki rappernya, Travis Scott, berpelukan di hadapan jet peribadi masing-masing. “Awak nak ambil saya atau awak?” dia menulis di Instagram.

Berikutan siaran yang tidak mempedulikan nada itu, BuzzFeed melaporkan bahawa Kylie Air digunakan secara tetap untuk penerbangan yang berjumlah kurang daripada 15 minit setiap satu. Satu penerbangan selama 17 minit – dari Camarillo, Calif. ke Van Nuys, Calif. – dicukur hanya setengah jam dari masa perjalanan, menurut Peta Google. BuzzFeed tidak dapat mengesahkan siapa penumpang untuk mana-mana penerbangan. Dan, untuk bersikap adil, Kylie tidak pun membuat senarai 10 selebriti teratas dengan jejak karbon paling teruk kerana pelepasan jet peribadi.

Tetapi Kim melakukannya. Dia adalah yang ketujuh paling teruk, menurut data yang disusun oleh firma PR Yard yang mementingkan alam sekitar, hanya di bawah pengarah Steven Spielberg dan mendahului pelakon Mark Wahlberg. Jet peribadinya, “Kim Air,” mengeluarkan 4,268.5 tan karbon dalam 57 penerbangan Hongkong Prize pada 2022, menurut Yard, iaitu 609.8 kali ganda jejak karbon purata seseorang dalam setahun.

Kim baru-baru ini telah mengubah suai Kim Air dengan bahagian dalam serba kasmir dan perincian kayu ringan. Menunjukkannya pada episod terbaru rancangan Hulu keluarganya , dia menjelaskan: “Saya mahu ia berasa seperti lanjutan daripada saya dan lanjutan dari rumah saya.”

BuzzFeed menganggarkan bahawa sambutan hari lahir Kim di Las Vegas yang digugurkan melepaskan sekurang-kurangnya 8 tan karbon dioksida ke atmosfera.