BLOG: MATT SAVAGE TENTANG KESIBUKAN
Uncategorized

BLOG: MATT SAVAGE TENTANG KESIBUKAN

Baiklah, saya tidak pernah menyangka saya akan mengatakan ini tetapi Jelajah Poker Dunia telah membuatkan saya sibuk seperti biasa semasa bekerja dari rumah semasa wabak. Acara langsung sentiasa menjadi minat saya dan ini akan menjadi perubahan besar bagi saya tetapi saya sentiasa bersedia untuk mencuba perkara baharu.

 

Saya telah menerima berbilang panggilan daripada rakan industri yang membuka semula bilik poker mereka dan rakan TD masih berharap kami dapat mengadakan kejohanan secara langsung pada tahun 2020. Saya tahu mereka yang melakukan yang terbaik untuk memastikan pemain mereka selamat sambil meletakkan pekerja mereka kembali bekerja dalam ini masa mencuba. Semoga berjaya kepada rakan baik saya Justin Hammer yang telah berpindah ke Houston untuk meneruskan kerjaya pokernya.

 

Sebagai tambahan https://retrobazar.com/ kepada panggilan persidangan WPT mingguan, saya juga telah mengusahakan beberapa perkara hebat yang telah membawa kami ke perasaan maya. Pasukan hebat kami telah berpusing untuk memastikan lampu menyala untuk syarikat yang terkenal sebagai menganjurkan acara langsung. Bakat WPT kami yang menakjubkan Vince Van Patten, Tony Dunst, Lynn Gilmartin, dan saya telah melakukan penstriman langsung empat hari seminggu di ClubWPT dan telah menemui komuniti pemain hebat yang tidak kami kenali sebelum ini. Jika anda tidak mempunyai peluang untuk menonton, sila lakukan di saluran Twitch kami .

partypoker sekali lagi telah menjadi rakan kongsi hebat kami dan Kejohanan Dalam Talian Dunia yang mempunyai jaminan hadiah bernilai $100,000,000 yang menakjubkan yang merupakan siri utama kedua sejak Mac di rangkaian partypoker. WOC mempunyai LIMA Acara Kejohanan yang mempunyai sekurang-kurangnya $3 juta dalam kumpulan hadiah terjamin dengan $10 juta dijamin dalam Acara Utama!

Sebagai tambahan kepada kumpulan hadiah besar untuk pertama kalinya dalam sejarah WPT, lima juara dalam talian yang layak untuk bersaing dalam Kejohanan Juara-Juara WPT yang berprestij. Saya juga membuat ulasan dengan rakan baik saya dan pengulas berbakat James Dempsey dan tetamu istimewa yang lain.

Saya juga bekerja dengan pasukan partypoker AS pada acara yang menakjubkan yang berlaku baru-baru ini dan membawa jaminan $300,000 yang sangat besar hanya untuk pembelian $400 yang mudah melepasi jumlah itu dan acara belian $1,060 yang mencatat rekod di New Jersey pada partypoker Rangkaian AS.

 

Kami telah pun mula merancang https://gifetgif.com/ lebih banyak acara dengan mereka jadi nantikan pengumuman akan datang.

 

Saya juga telah ditugaskan dengan rancangan saya sendiri yang dipanggil The Savage Beat di mana saya melihat tangan dalam talian dan menentukan permainan, persediaan, flip syiling, peti kunci dan roller coaster yang paling menarik dalam seminggu.

Saya sangat bertuah dan berbangga bekerja untuk sebuah syarikat yang hebat dengan orang yang hebat yang melakukan yang terbaik untuk memanfaatkan sepenuhnya situasi global yang dahsyat.